Under construction

Zomaar

Niet alleen een feestje is een reden om een ander een geschenk te geven. Je kan natuurlijk ook zomaar iemand willen verrassen. Eetgeschenken zijn hier ideaal voor. Want zeg nou eerlijk, wie wordt er niet blij van een doosje bonbons?

Kleinigheid

Je hoeft uiteraard niet meteen een hele mand vol lekkers of een dure fles wijn te kiezen. Het gaat immers om het gebaar. Een kleinigheidje zeg ook genoeg. Denk aan een doosje chocolade of zijn/haar favoriete snoep. Als je wil kan je er natuurlijk altijd nog een folie of strikje omheen doen. Maar onthoud dat het niet altijd groot, groter, grootst hoeft te zijn.

Gepersonaliseerd geschenk

Voor vrijwel elke gelegenheid is een een gepersonaliseerd geschenk geschikt. Als je zomaar iets wil geven hoef je niet gelijk een fles bubbels samen met een glazenset cadeau te geven. Maar denk eens aan een reep chocolade met een eigen wikkel eromheen. Houd de persoon van bier? Wat dacht je dan van een gepersonaliseerd bierflesje. Je kan er een eigen foto op laten drukken en leuk inpakken met een folie of een lintje. Ook zijn er genoeg geschenken waar de tekst ‘zomaar’ letterlijk op staat. 

Zelfgemaakt geschenk

Wanneer je iemand zomaar wil verrassen kan je ook zelf aan de slag gaan. Bak een schaal vol heerlijke koekjes of maak zelf een taart. Je hoeft niet perse zelf te kokkerellen. Zelf een snoeppot samen stellen is ook een zelfgemaakt geschenk! In plaats van een grote snoeppot kan je ook kleine potjes vullen met lekkere snoepjes. Vul elk potje met een kleur jelly beans of smarties. Samen kan je hier een heel leuk geschenk van maken. Of wat dacht je van een theedoosje pimpen en deze ook daadwerkelijk vullen met zakjes thee. Wees creatief en verras hem/haar! 

Meest gelezen