Under construction

Verloving en huwelijk

Een toepasselijk geschenk voor een verloving of huwelijk kan nog wel eens een opgave zijn. Vaak wil het stel liever een envelop. Eetgeschenken kunnen een leuk extraatje zijn. Wanneer het stel niet specifiek vraagt om een envelop kan je natuurlijk ook een geschenk geven wat uit meerdere eetbare producten bestaat.

Een extraatje

We hebben allemaal wel eens een uitnodiging gekregen voor een bruiloft waarop een envelop als cadeautip staat. Daar is natuurlijk niets mis mee, maar je kan dit ook aanvullen met een leuk eetgeschenk als extraatje. Op een verloving of huwelijk mag gedronken worden dus wat dacht je van een fles bubbels erbij? Er zijn kleine envelopjes verkrijgbaar, deze zou je op de fles zelf kunnen plakken. Een doosje boonbons is ook nog altijd een optie.

Gepersonaliseerde eetgeschenken

Een verloving of huwelijk staat totaal in het teken van het koppel. Voor deze gelegenheden is het extra leuk om een gepersonaliseerd (eet)geschenk cadeau te geven. Je zou hiervoor een foto van het koppen kunnen gebruiken, maar ook de namen of de datum. Je kan champagneglazen laten bedrukken met de naam en twee ringen, maar je kan ook kiezen voor de datum in combinatie met twee ringen. Bubbels zijn immers altijd een goed geschenk! Chocolade kan ook prima tijdens deze gelegenheden. Bonbons met een foto erop zijn een leuk persoonlijk cadeautje. Op internet zijn meer dan genoeg geschenken te vinden die je kan personaliseren. Eetgeschenken en niet eetbare geschenken zijn ook altijd prima te combineren.

Geschenkmand

We zien de geschenkmand vaker terugkomen, maar ook zeker voor een verloving of huwelijk is dit toepasselijk. Wellicht geef je hier net een andere twist aan dan wanneer je naar een verjaardag gaat. Wat dacht je van een mand gevuld met ingrediënten die nodig zijn voor een bepaald gerecht. Voeg hier het recept aan toe en een leuk stukje tekst voor het koppel zodat ze gezellig samen een avondmaal kunnen bereiden. Of wat dacht je van een picknickmand! Vul een picknickmand vol met benodigdheden voor een geslaagde picknick. Deze mand kan je vullen met lekkernijen, maar denk ook aan een kleed, glazen, borden en schaaltjes. Je zou het geliefde stel zelfs nog een dagje weg erbij cadeau kunnen geven zodat zij tijdens dit uitje kunnen genieten van de picknick. Een ander idee is een tapasmand voor wat quality time samen. Je zou de picknickmand en tapasmand ook nog samen kunnen voegen. Wat voor mand je ook maakt, het is altijd leuk om er een stukje tekst bij te voegen om het persoonlijker te maken speciaal voor het koppel.

Meest gelezen