Under construction

Moederdag en Vaderdag

Moederdag en Vaderdag zijn dé dagen om je ouders in het zonnetje te zetten en ze eens flink te verwennen. Eetgeschenken zijn tijdens deze speciale dagen razend populair. We helpen je een handje op weg om het juiste geschenk voor je ouders te vinden.

Moederdag

Al ruim een maand voor Moederdag word je al overspoelt met allerlei moederdagcadeaus en speciale geschenken. Het is bijna onmogelijk om het hele spektakel eromheen te vermijden. Het is bijna Moederdag en iederéén moet het weten. Rond deze tijd zie je veel reclames van parfum, sieraden, bloemen en chocolade. Deze vier zijn de meest gekozen moederdaggeschenken. 
Naast chocolade zijn er zoveel meer eetgeschenken toepasselijk voor deze gelegenheid. We zullen je een handje op weg helpen.

Gepersonaliseerde eetgeschenken

Kaarten en diverse cadeaus met een eigen foto of tekst lopen altijd goed tijdens Moederdag. Er is ook een ruime keuze aan eetgeschenken die je kan personaliseren. Is je moeder dol op chocolade, maar wil je een keer wat anders geven dan een doosje bonbons van de supermarkt? Kijk dan eens naar de opties om chocolade te personaliseren. Je kan een leuke foto samen met je moeder op bonbons laten drukken of je kan een heerlijke reep met al haar favoriete ingrediënten zelf samenstellen. Ik durf te wedden dat je haar er zeker mee zal verrassen. 
Is je moeder fan van bubbels? Er is ook een mogelijkheid om haar favoriete fles te personaliseren. Bedruk het met die leuke vakantiefoto van vorig jaar of schrijf een persoonlijke tekst speciaal voor je moeder. Dit zou je eventueel nog kunnen combineren met bijpassende glazen. Ook kan je er een totaal pakket van maken samen met andere lekkernijen. 

Pakketten

Ook voor Moederdag zijn pakketten meer dan geschikt. Je kan het pakket volledig uit eetgeschenken laten bestaan, maar je kan er ook voor kiezen om niet eetbare producten aan je pakket toe te voegen. Hoe je het pakket vult en de vorm is aan jou. Van een doosje bonbons en giftcard kan je zelf ook al een heel leuk cadeautje maken. Doe hier een fleurige folie en een lintje omheen en je hebt in principe al een mooi cadeau. 

Tips Moederdag

Dankzij deze tips scoor jij binnen no-time een super leuk moederdaggeschenk!
– Denk eens aan gepersonaliseerde eetgeschenken zoals chocolade met foto.
– Pakketten zijn geschikt voor elke gelegenheid.
– Hoe eenvoudig het ook is, maak er zelf een leuk presentje van!

Vaderdag

Ook in de tijd rondom Vaderdag vliegen de luchtjes en allerlei stoere geschenken je om de oren. Voor vaders zijn parfum, bier en barbecue items populair. Laten we samen kijken naar een leuk geschenk voor je vader. 

Bier

Bier is en blijft een favoriet tijdens Vaderdag. Op verschillende sites kan je een persoonlijke selectie maken van diverse biertjes en deze ook nog eens leuk laten inpakken. Om het helemaal persoonlijk te maken kan je ook nog een foto op de verpakking of het flesje zelf laten printen. Zo geef jij jouw stoere vader een geschenk waar hij zeker blij mee zal zijn. Uiteraard kan je ook kiezen om er een set bierglazen bij cadeau te geven of maak er zelf een pakket van met lekkere bijbehorende snacks. 

Barbecue

Tijdens Vaderdag zijn de zomerse temperaturen al aardig opgelopen. Het is dan ook hoogst tijd dat de barbecue weer word aangestoken. Ondanks dat de moeders normaal gesproken vaker in de keuken staan willen de vaders toch echt de baas zijn over de bbq. Je zal hem daarom ook erg blij maken met bbq producten voor Vaderdag. Denk eens aan een uniek schort, een pakket vol heerlijke sausjes/kruiden of wat dacht je van barbecue kookgerei. Je kan deze producten natuurlijk ook combineren. 

Tips Vaderdag

Dankzij deze tips scoor jij binnen no-time een super stoer vaderdaggeschenk!
- Houd je vader van bier? Maak hier een echt cadeau van en zorg ook voor een leuke verpakking.
- Ook je vader vind het leuk als je een cadeau personaliseerd. Denk aan een bierflesje met een foto of een kookschort met naam!
- De zon begint weer te schijnen dus dat betekend dat de barbecue ook weer tevoorschijn komt. Neem dit mee in je cadeau!

Meest gelezen