Under construction

Kerstpakketten

Kerstpakketten zijn de meest bekende eet- en drinkbare geschenken. Tegenwoordig kiezen bedrijven volgens shops als de kerstpakketten expert wel eens voor een ander soort zoals elektronica of keukengerei. Maar de traditionele kerstpakketten gevuld met etenswaren blijven toch het populairst. Een doos gevuld met eet- en drinkwaren komt altijd van pas. Zeker tijdens de decembermaand als deze ook nog eens is gevuld met extra lekkers. Vaak zie je dat er van alles in het pakket zit. Van een pak chocomel tot nachochips inclusief dip en van pasteitjes tot aan kerstkoekjes.

Thema kerstpakketten

De traditionele kerstpakketten heb een twist gekregen. De basis blijft hetzelfde, het is nog steeds een pakket gevuld met allerlei lekkernijen, maar dan met een bepaald thema. Er zijn een hoop verschillende thema’s. De baas kan kiezen welk thema het beste bij het bedrijf en het personeel past. Wat zou het personeel het leukste vinden? En wat vinden wij belangrijk als bedrijf?

Als het bedrijf gezondheid hoog in het vaandel heeft dan kunnen ze kiezen voor het thema vitaliteit. In dat geval ontvang je een pakket vol gezonde producten zodat de werknemers gegarandeerd de nodige vitamine binnen zullen krijgen.  

Heeft het personeel afgelopen jaar hard gewerkt en wil het bedrijf dat ze uitgerust het nieuwe jaar in gaan? Dan kan er gekozen worden voor een ontspanningspakket. Deze pakketten zijn gevuld met heerlijke snacks en lekkernijen om een avondje te genieten. Denk aan olijven, kazen en crackers met verschillende dips. Want na inspanning komt ontspanning.

Zo zijn er nog veel meer thema’s. En elk jaar komen er steeds meer bij. Want elk jaar doen we wel weer inspiratie op voor nieuwe thema’s. Er is dus altijd een thema dat aansluit bij de wensen van het bedrijf en de werknemers.

Een ander geefmoment

Bedrijven schenken kerstpakketten vrijwel altijd in de dagen voor kerst. Logisch, het heet immers niet voor niets een kerstpakket. Toch zijn er ook andere geefmomenten denkbaar om het personeel te bedanken. Andere feestdagen kunnen ook een prima geefmoment zijn. Denk bijvoorbeeld aan Pasen. De werknemers zullen verrast zijn wanneer het bedrijf zelf als paashaas speelt. Of wat dacht je van Sinterklaas, ook ene geschikt geefmoment.

Je kan het natuurlijk ook bij de decemberfeestdagen houden. Wel eens gedacht aan een nieuwjaarspakket? Leuk om een pakket cadeau te geven vol met lekkernijen voor een rijkgevulde oudejaarsavond thuis. Of juist een vitaliteitspakket om het nieuwe jaar gezond te beginnen.
Een ander geefmoment kan leuk zijn voor de verandering.

Meest gelezen