Under construction

Jubileum

Bij een jubileum herdenk je een gebeurtenis op en feestelijke manier. Dit kan gaan om een indiensttreding bij een bedrijf of bijvoorbeeld een huwelijk. Bij jubilea wil je de persoon/personen die op die dag in de spotlight staan natuurlijk graag een leuk cadeau geven. Eet geschenken zijn hier uiterst geschikt voor!

Bubbels

Een jubileum en bubbels zijn twee onafscheidelijke begrippen. Een fles wijn of champagne klinkt voor de hand liggend, maar er is niets mis mee. Je kan er ook altijd andere producten aan toevoegen. Luxe champagne of wijnglazen is een leuke toevoeging. Je kan er ook een pakketje van maken met bijpassende snacks. Of ga voor een fles bubbels in combinatie met een waardebon of geld. Waar je ook voor kiest zorg ervoor dat je het feestelijk inpakt en versiert. Velen drankspecialisten bieden ook een inpak service. Een feestelijke folie en een lint eromheen ziet er al een stuk leuker uit. Of zoek er een mooie kist of doos bij uit. Je kan er ook nog altijd kiezen voor een pakket met meerdere flessen. Een kist met drie speciaal biertjes is bijvoorbeeld een leuk idee.

Personaliseren

Of het nu gaat om een indiensttreding bij een bedrijf of een huwelijk, een geschenk laten personaliseren is natuurlijk voor allebei leuk. Je kan zowel de eetbare als niet eetbare producten laten personaliseren. Ben je van plan om een fles bubbels in combinatie met bijbehorende glazen te geven? Dan kan je deze glazen ook laten graveren met de naam. Het is ook nog een optie om een tekst met betrekking tot het jubileum te graveren. Of wat dacht je van houten snij- of serveerplanken voor bijvoorbeeld een lekker kaasplankje met speciaal kazen. (Leuk met een fles wijn!) Andere producten die je zou kunnen laten personaliseren zijn: een theekist, een karaf, chocolade zoals Toblerone, Milka, Merci, Celebrations of leuke bonbons, wijn- thee- bier- water- en champagneglazen, een messenblok of en kist voor de drank.

Tips

Dankzij deze tips scoor jij binnen no-time een feestelijk jubileum geschenk!
- Personaliseer je cadeau, dit maakt het meteen persoonlijker. Dit kan zowel met een foto als met tekst.
- Zorg voor een feestelijke verpakking. Een jubileum is namelijk een feestje waard!
- Voeg een kaartje toe. Je hoeft er niet perse een grote wenskaart bij te doen, je kan ook kiezen voor een klein kaartje dat je aan je geschenk hangt. Zo weet de persoon later nog altijd welk cadeau van jou was.
- Verwerk jaartal van het jubileum in je geschenk. Ben je uitgenodigd voor een 25 jarig huwelijk versier het geschenk dan bijvoorbeeld met '25 jaar confetti'.

Meest gelezen