Under construction

Koffie en thee

Over het algemeen drinken we met z’n allen veel koffie en thee. Het is dan ook niet verrassend dat dit een uitstekende basis is voor een eet- en drinkbare geschenken. Begin met het kiezen van de koffie en/of thee en bouw daar omheen de rest van je geschenk. Denk bijvoorbeeld aan de verpakking of lekkers voor erbij.

Gelegenheid

Het is vrijwel altijd een prima gelegenheid voor het geven van een koffie- of thee geschenk. Denk maar eens aan een verjaardag. Wanneer je het geschenk voorziet van een feestelijke verpakking en lekkers dan zal de jarige hier vast en zeker blij mee zijn! Voeg er bijvoorbeeld een speciale ‘birthday cake’ koek of reep aan toe. Het is ook leuk om zomaar te geven. We drinken namelijk bijna allemaal dagelijks thee of koffie. Daar hoeft het natuurlijk geen speciale gelegenheid voor te zijn. Het klinkt misschien raar, maar zelf voor een kraamvisite zou dit geschikt zijn. Ga in dat geval voor thee waarvan je tot rust komt. Een heerlijk rust momentje voor de kersverse mama. 

Soorten koffie- en theegeschenken

De populairste koffie- en theegeschenken zijn pakketten. Meerdere producten worden samengevoegd tot een geheel. Deze kan je de winkel laten samenstellen of zelf maken. De koffie en/of thee gaat dan vaak in combinatie met chocolade, koek of andere lekkernijen. Vaak zie je ook dat er niet-eetbare producten tussen zitten. Denk maar eens aan een theezeefje of thee-ei. Wanneer je voor thee kiest is het ook leuk om een gevulde theekist cadeau te geven. Eventueel met theekopjes erbij. Dat geldt tevens ook voor koffie. Deze kan je ook in combinatie met een leuke mok of houdbaarheidsblik cadeau geven.

Combineren

Je hoeft natuurlijk niet te kiezen voor koffie óf thee! Vaak worden deze twee samengevoegd tot een geschenk. Het lekkers wat je bij de thee kan nemen kan je immers ook nuttigen bij een kop koffie. Een stukje nougat bij de koffie of thee kan allebei toch? Als je de twee combineert heb je ook een stuk meer keuze. Je kan er nu van alles aan toevoegen! Op deze manier kan je je eetgeschenk uitbreiden. Je hoeft er niet perse lekkers of niet-eetbare producten bij te voegen. Met koffie en thee zelf kan je ook al leuke geschenken maken. Denk maar eens aan theezakjes, losse thee, zakjes oploskoffie of juist koffiepads. Daar zit ook al een enorm verschil in. 

Meest gelezen