Under construction

Liefde

We weten allemaal dat liefde door de maag gaat. Je zal je partner dan ook zeker blij maken met een eetbaar geschenk. Misschien krijg je zelf ook nog wel een hapje.

Chocolade

Chocolade blijft het favoriete eetbare geschenk in de liefde. Er zijn ook meer dan genoeg chocoladeverpakkingen waar een liefdevolle tekst of plaatjes op afgebeeld staan. Zelf kan je ook zo'n verpakking maken. Je kan de naam van je partner of een foto jullie samen erop afbeelden. Dit kan voor diverse soorten chocolade, van Merci tot Milka. Je hebt zelfs sites waar je een foto op de chocolade zelf kan laten bedrukken. Ook zijn er genoeg sites waar je je eigen chocoladereep kan samenstellen. Je hebt dan de keuze uit puur, melk of witte chocolade en jij bepaald dan zelf welke ingrediënten hier in komen. Bij bepaalde sites heb je zelfs nog de keuze uit een chocoladehart! Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een lekker doosje bonbons.

Handgemaakte geschenken

Naast de reguliere sites waar je lekkernijen kan bestellen zijn er ook een hoop zelfstandige die handgemaakte koeken in verschillende vormen en maten of bijvoorbeeld bliss balls verkopen. Naast een eigen site zijn deze mensen vooral actief op Instagram. Het is dan misschien niet door jezelf gemaakt, maar het is wel wat specialer dan een doosje kant en klare chocolade van de supermarkt. Vaak worden deze handgemaakte lekkernijen ook nog eens leuk ingepakt. Je kan de persoon achter het account of de site natuurlijk ook altijd een verzoek sturen. Vraag bijvoorbeeld om een romantische verpakking of misschien hebben ze wel een romantisch assortiment. Je kan het altijd even na vragen. Niet geschoten is altijd mis. 

Romantische versiering

Je hoeft natuurlijk niet perse voor chocolade te gaan. Je kan vrijwel van alle producten een romantisch geschenk maken om je geliefde mee te verrassen. Is het geschenk zelf iets minder romantisch? Pak het dan romantisch in of versier het zo romantisch mogelijk. Een paar rozenblaadjes en een rood of roze lintje maken al een wereld van verschil. Je kan natuurlijk ook een aantal lievelingsproducten van je partner bij elkaar pakken en hier een liefdevol geschenk van maken. De opties zijn eindeloos, geef er je eigen draai aan!

Het moment

Naast het geschenk zelf speelt het moment van geven en de manier waarop je het geschenk geeft ook een grote rol. Wanneer jij een geschenk geeft tijdens een romantisch etentje zal dit totaal anders overkomen dan wanneer je casual samen op de bank tv kijkt. Het gaat ook een beetje om het totaal plaatje. Denk naast het geschenk zelf dus ook na over het moment. 

Tips

Dankzij deze tips scoor jij binnen no-time een liefdesgeschenk waardoor je het hart van je geliefde zal laten smelten!
- Chocolade? Sure! Denk alleen eens verder dan het standaard doosje uit de supermarkt.
- Heb je ook al eens gedacht aan handgemaakte lekkernijen?
- Met romantische versiering maak je van elk eetbaar product een romantisch eetgeschenk.
- Houd ook rekening met het moment van geven en die manier waarop je het geschenk geeft.

Gerelateerde artikelen
Meest gelezen