Under construction

Nieuwjaar


Vrijwel heel December staat in het teken van lekker eten en genieten. Dacht je dat het na Kerstmis klaar was met de lekkernijen? Nou dan heb je het mis. December duurt immers tot de 31ste en opletten doen we wel weer vanaf het begin van het nieuwe jaar. Ben je bij vrienden uitgenodigd met nieuwjaar maar heb je geen idee wat je voor ze mee kan nemen? Of wil je je ouders nog een laatste geschenk in het huidige jaar of juist het eerste geschenk in het nieuwe jaar geven? Kies voor eet geschenken. Hier maak je iedereen blij mee.

Bubbels

Klokslag twaalf uur proosten we allemaal op het nieuwe jaar. De kurken vliegen in het rond en voor je het weet heb je iets te diep in het glaasje gekeken. Dat maakt natuurlijk helemaal niets uit want daar draait oud en nieuw stiekem wel een beetje om. Het is daarom ook helemaal niet gek om een lekkere fles bubbels cadeau te geven. En aangezien oud en nieuw vaak in een glitter- of goud/zilver festijn veranderd is het leuk om je fles in deze sfeer in te pakken of te versieren. Je kan ook een grote strik of een stropdas om je om je fles doen om zo een wat chiquer beeld te creëren.

Pakketten

Ook met nieuwjaar kan je je dierbaren gerust een pakket vol lekker geven. Stel een pakket met hapjes voor bij de borrel samen. Je zou er zelfs de zelfde avond nog van kunnen genieten. Met nieuwjaar zet je toch vaak net wat andere dingen op tafel dan op een vrijdag avond. Probeer dit mee te nemen in je pakket. Kies bijvoorbeeld voor speciaal kazen of Mediterraanse producten. Je zou uiteraard ook een pakket om een fles bubbels kunnen maken. Het pakket hoeft niet uit alleen maar eetbare producten te bestaan. Een glazenset doet het altijd goed. Hoe cliché het ook klink, je kan ook een oliebollenpakket geven om ze zelf te bereiden. Oliebollen zijn immers niet alleen lekker met nieuwjaar!

Versiering

Kerst en nieuwjaar staan allebei in het teken van glitter, decoratie en feest. Verwerk dit zeker in je pakket. In winkels kan je genoeg decoratie strikjes en stopdasjes vinden. Je kan ook denken aan glitter confetti of überhaupt alles wat glittert of goud of zilver is. Zorg er ook voor dat het jaartal van het nieuwe jaar zichtbaar is in je pakket. Deze kan je op veel leuke manieren erin verwerken.

Een kaartje

Het is natuurlijk geen must, maar je kan er ook een kaartje aanhangen om de ontvanger een gelukkig nieuwjaar te wensen. 

Tips

Dankzij deze tips scoor jij binnen no-time een nieuwjaarsgeschenk waardoor je dierbaren het nieuwe jaar gegarandeerd goed beginnen!
- Bubbels kunnen altijd! Zéker voor feestelijke gelegenheden zoals nieuwjaar.
- Kies voor luxere producten die je niet standaard elke vrijdag avond op tafel hebt staan.
- Verwerk het jaartal van het nieuwe jaar in je geschenk.
- Versier je cadeau met glitter, zilver of goud. 
- Zorg ervoor dat je geschenk een wat luxere uitstraling heeft.

Meest gelezen