Under construction

Wijnkado


Wijn is een geliefd cadeau om zowel te geven als te krijgen. De meesten zijn niet vies van een glaasje wijn. Heerlijk na een lange werkdag op de bank ploffen onder het genot van een wijntje. Of in de zomer met de meiden wijnen op het terras. Ook wanneer we in het weekend bezoek krijgen wordt er maar al te graag een fles opengetrokken. Vaak in combinatie met lekkere versnaperingen of een maaltijd.

Snack pakket

Een fles wijn zelf is al een prima geschenk. Wil je liever wat meer uitpakken? Dan kan je er ook een pakket van maken. Bij verschillende soorten wijnen horen ook weer andere versnaperingen. Bij wijn x kunnen bepaalde kazen lekker zijn terwijl wijn y juist lekker smaakt bij een stukje worst. Als je hier zelf geen verstand van hebt kan je dit altijd navragen bij het kopen van de wijn. 

Kook pakket

Je zou er ook een compleet kook pakket van kunnen maken. Ga eens opzoek naar gerechten die goed smaken bij de gekozen wijn. Koop de nodige ingrediënten voor het gerecht en maak er samen met de fles een pakket van. Zo kan de ontvanger zelf kokkerellen. Vergeet niet om het recept erbij te doen. Super leuk en origineel om te geven!

Wijnproeverij

Een wijnproeverij cadeau geven kan op verschillende manieren. Je kan natuurlijk letterlijk een wijnproeverij als geschenk geven. Maar gebruik een beetje fantasie en je komt op andere originele ideeën. Wat dacht je van een pakket met meerdere kleine flesjes wijn? Zo kan de ontvanger genieten van meerdere smaken. Deze kan je op verschillende manieren inpakken tot een geschenk. Je zou hem/haar ook een ‘tegoed bon’ kunnen geven voor een avondje wijnproeven bij jou thuis. Deze kan je laten organiseren, maar dat kan je natuurlijk ook zelf doen! Vergeet niet de nodige snacks in huis te halen!

High wine

Net zoals de wijnproeverij kan je ook een high wine cadeau geven of organiseren. Zet een etagere op tafel met lekkers zoals wrapjes, sandwiches, macarons of bonbons en de high wine kan beginnen. Aan het einde van de gezellige middag kan je de ontvanger nog een goodiebag met (je raadt het al) een of meerdere kleine flesjes wijn mee naar huis geven. Het is geen standaard eet- of drinkgeschenk, maar zeker de moeite waard om eens te overwegen!

Meest gelezen