Under construction

Kom in contact

Bij Felicivin.nl maken wij het liefst mensen blij met cadeaus, geschenken en verrassingen. Hebben wij je kunnen helpen bij het vinden van een pérfect cadeau? Dan hebben wij ons doel bereikt! Op onze website vind jij vanalles wat te maken heeft met verjaardagen, verschillende feestdagen zoals Sinterklaas en Nieuwjaar, huwelijken en nog veel meer. Door alle feestdagen, jubileums en verjaardagen kan het nog wel eens voorkomen dat je inspiratie je achterwegen laat. Breng dan een bezoek aan Felicivin en laat je weer inspireren! 

Heb jij nog vragen en/of opmerkingen omtrent Felicivin? Dan horen wij dit uiteraard graag. Ook wanneer je meer informatie wenst te ontvangen kun je contact met ons opnemen

Adverteren / samenwerken

Zie jij een kans tot een eventuele samenwerking of wil je een advertentie plaatsen op onze website? Wij vinden het leuk om met je samen te werken. Een verreiste is dat het onderwerp van je voorstel relevant dient te zijn aan ons onderwerp. Hieronder zie je enkele voorbeelden van advertentie vormen: 

  • Banner ruimtes inkopen;
  • Het schrijven van gastblogs;
  • Het plaatsen van advertorials;
  • Het schrijven van reviews over bepaalde (relevante) producten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de mogelijkheden die wij je willen geven. Heb jij zelf nog een voorstel voor Felicivin? Dan gaan wij graag met jou aan (een virtuele) tafel zitten om te kijken naar de opties. Vul onderstaand contactformulier in met jouw vragen en/of wensen, en dan beantwoorden wij dit zo spoedig mogelijk.

Fun & Feest - felicivin